Danfoss ADAP-KOOL® System Manager utökar produktsortimentet med två nya tillskott

AK-SM 810_800 Danfoss är stolta över att presentera två nya tillskott till det lovordade ADAP-KOOL® System Manager-sortimentet: AK-SM800AL, en dedikerad larmloggare utformad som en lättanvänd förbättring för systemhanteringsvärdar, och AK-SM810, ett kostnadseffektivt format för små butikstillämpningar.

- den 23 augusti 2018 Efter Danfoss Cooling

Genom tillägget av larmloggaren AK–SM800AL och den lilla butiksregulatorn AK-SM810 blir tillämpningen av Danfoss ADAP-KOOL® för att samordna den komplicerade matrisen av optimering, dataloggning och larmövervakning inte bara en hållbar lösning för småbutikstillämpningar, utan det innebär också oöverträffade nivåer av användarvänlighet och lättanvändbarhet.

AK–SM800AL-Larmloggare

AK-SM 800AL-larmloggaren kompletterar Danfoss System Manager 800-serien och erbjuder en lösning som ger tillgång till larm som interagerar med systemkontrollerna. Danfoss AK-SM 800AL inkluderar en SVGA 800 x 600 pekskärm för att göra inställningen så enkel som möjlig, vilket ger en fin användarupplevelse.

AK-SM 800AL-larmloggaren övervakar butiksmiljöer och ger omedelbar avisering vid ett larm i någon ansluten del av systemet. Larmloggaren ger även ytterligare funktionalitet via en lokal summer och larmreläer, vilket ger personalen full överblick hela tiden.

AK–SM810 System Manager

AK-SM810 System Manager är en kostnadsmedveten men ändå mycket effektiv lösning för livsmedelsmarknaderna. Till ett pris som efterfrågas av småskalig detaljhandel samtidigt som den innehåller alla egenskaper hos ett Danfoss System Manager 800-system – AK-SM810 har alla de funktioner och verktyg som behövs för full applikationstäckning, från kylreglering till övervakningstillämpningar.

Användarna har åtkomst till och kan analysera data insamlade av AK-SM810 med hjälp av ett antal verktyg som tillhandahålls av Danfoss, bland annat SiteService-mobilappen, Remote Management Tool (RMT) och butiksvyprogrammet (SVD). Varje verktyg har testats i hundratals tillämpningar och är kompatibelt med alla produkter i System Manager 800-serien. AK-SM 810 ger också tillgång till den prisbelönta serien av övervaknings- och analysprodukter som finns tillgängliga genom Danfoss Enterprise Services.

– Införandet av de här fantastiska nya tillskotten till våra System Manager-produkter ur AK-SM800-serien visar hur engagerade vi är i att ständigt förbättra vårt utbud, säger James Knudsen, Segment Marketing Manager för Nordamerika, livsmedelshandel. Småbutikslösningen AK-SM810 breddar vårt omfång med en kostnadseffektiv men ändå helutrustad lösning för en mängd olika butiksinrättningar av små format. AK-SM600AL-larmloggaren, med sitt enkla, men ändå kraftfulla pekskärmsgränssnitt, ger butikspersonalen viktig information vad gäller status och varningar i butikshanteringssystemet utan att de behöver bli kylexperter, fortsätter han.

Danfoss System Manager – hjärnan i den smarta butiken

Danfoss System Manager möjliggör sömlös integrering av kylning och HVAC. System Manager är särskilt utformad för livsmedelstillämpningar och ger full funktionalitet och alla verktyg för reglering, maximal tillförlitlighet och hög energieffektivitet. System Manager är tillgängligt från alla enheter och erbjuder 100-procentig tillgänglighet från fjärrplacering eller på plats.

Om du vill ha mer information kan du kontakta:

Henrik Jensen, Product Manager, System Integration. E-mail: Henrik.Jensen@danfoss.com

 

Sociala medier

Danfoss Cool är vår officiella sociala mediekanal. Var social och delta i samtalet.

Coolselector®2 - Intelligent urvals- och analysverktyg

Coolselector®2 erbjuder marknadsledande enkelhet och professionell lätthet i systemkonstruktionsprocessen för alla kommersiella och industriella kylprojekt. Ett unikt verktyg som gör det komplicerade enkelt. Coolselector®2 kan användas på språng eftersom det fungerar både offline och online.

Vill du veta mer?

Tycker du att våra produkter verkar intressanta? Vill du veta mer? Prata med oss! Kontakta oss via e-post så kommer någon av våra Danfoss-experter kontakta dig så snart som möjligt.

 

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet