Danfoss bidrar till Indiens första Mega Food Park

Srini Food Park breder ut sig över nästan 60 hektar och är den första livsmedelsanläggningen i megaformat i byn Mogili, som är en del av staden Chittoor i delstaten Andhra Pradesh. Srini Food Park är en integrerad livsmedelsanläggning som erbjuder en mängd olika tjänster och inrättningar.

— den 7 augusti 2014 Efter Danfoss

Livsmedelsanläggningen byggdes i syfte att hjälpa Indien att förbereda sig för att uppfylla framtidens matbehov. Danfoss frekvensomriktare med variabel varvtalsreglering och regulatorer för kylsystem används i denna integrerade kedja av livsmedelsbearbetning, lagring och leveranskedjehantering för att säkerställa att livsmedelsanläggningen drivs på ett smidigt och energieffektivt sätt.

Bearbetning, kylning, packning, distribution och kyllagring kräver exakt reglering av både temperaturer och behandlingstider för att kraven från strikta lagar och regler gällande livsmedelskontroll ska kunna efterlevas.

Danfoss tillförlitliga, energieffektiva teknik och unika applikationsexpertis innebär en garanti för att allt detta finns på plats i Srini Food Park, något som gör Danfoss till en ultimat leverantör av lösningar för automatisering och energibesparing. Resultatet blir mer kvalitativ produktion och minskad energiförbrukning.

 

Socialisera Delta

Vill du diskutera med oss?

Lär känna oss och delta i samtalet